SLIVKA JAPONSKÁ BLACK AMBER - PODPNÍK MYROBALÁN 29C

Stredne skorá japonská slivka vyšľachtená v Amerike je vhodná pre teplé a stredne teplé pestovateľské oblasti. Je veľmi úrodnou odrodou. Vytvára väčšie, guľovité plody, sfarbené do tmavofialova až čierna. Dužina je žltá, pri kôstke ružovkastá, s výrazne sladkou chuťou a vyváženou sladkokyslou príchuťou. Môžu sa skladovať maximálne mesiac.

Dostupnosť SKLADOM V ESHOPE (>5 ks)
Možnosti doručenia
Kód: KAR0100000000061224
21,80 € 18,17 € bez DPH
SLIVKA JAPONSKÁ BLACK AMBER - PODPNÍK MYROBALÁN 29C
1162 Photoroom
Novinka PREDOBJEDNÁVKA

Poradíme s výberompondelok - piatok (8.00 - 16.00 h)

Doručenie kuriéromdoručenie od 200 Eur zdarma

Záruka kvalitystromy z našej vlastnej škôlky

Výhodný nákupv ponuke aj zvýhodnené sety

  • Ikona_botanicky_nazov Botanický názov Prunus salicina Black Amber

  • Ikona_miesto pre pestovanie  Miesto pre pestovanie - vyhovuje jej slnečné až polotienisté stanovisko, hlinitá priepustná a výživná pôda

  • Ikona_opelovanie Opeľovanie - vhodným opeľovačom je iná japonská slivka, napr. Santa Rosa, Angeleno, Najdena, Shiro

  • Ikona_mrazuvzdornost Mrazuvzdornosť - mrazuvzdorná 

  • Ikona_plody Plody - veľké, do 100 g, guľovitého tvaru. Šupka čučoriedkovo modrá. Plody sú pevné, dobre znášajú manipuláciu a skladovanie. Vhodné na čerstvý konzum aj na spracovanie. Dužina: šťavnatá, jantárovo-žltej farby, pri kôstke načervenalá, aromatická. Kôstka dobre oddeliteľná od dužiny. Chuť: veľmi dobrá, plná, harmonická, skôr sladká ako kyslá

  • Ikona_dozrievanie Dozrievanie - kon.VII. až zač. VIII.

  • Ikona_podpnik Podpník - Myrobalán 29C

  • Ikona_skladovatelnost Skladovateľnosť - krátkodobá 

  • Ikona_vyska pri dodani Výška pri dodaní - cca 180 - 200 cm, voľnokorenný strom (korunka s 3 a viac výhonami)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: